logo


Turnering nr. 40

Bildealbum fra "Gavla"


Bildealbum fra mesterskapet.


Noen høydepunkter

Sunnmørsposten 3.13.2013 i jpg

Sunnmørsposten 3.13.2013 i pdf


Vis stort bilde - Vis originalt bilde

Vis stort bilde
Stormesterkomiteen hadde lagt ned et betydelig arbeid over et helt år, med å lage et fantastisk opplegg i forbindelse med turnering nr. 40

Lørdag 16 november 2013 samlet 15 forventningsfulle deltakere seg i Fjordmannsstova på Sunnmøre Museum. Her ble grunnlaget lagt for Ludomesterskapet, som nå har funnet sted hele 40 ganger. Hvem kunne trodd det.

Fra hele landet, fra nord og sør, fra øst og vest og til og med fra utlandet har deltakerne kommet, for å vise sine kunstner med terning og strategi.

Men hva med de 2 som manglet? For lenge på by'n i går? Eller var det hjemlengselen som gnagde. Men de kom og rakk akkurat turneringen

Vis stort bilde

Vis stort bilde
Etter å ha samlet seg rundt det kjente og kanskje kjære trebordet i stova, (Alf fikk ikke røre ovnen) mimret, fliret og hauket, ble deltakerne delt i 3 patruljer.
For her skulle det være St.Georgs løp. Oter, Hauk og Svale skulle kjempe om de 4 første plassene på rankingen til årets turnering.

Livlinekast, bueskyting og knuteknyting var ferdigheter som nesten var i glemmeboken, men deltakerne deltok med liv og lyst, fliring, heiarop og leven.


Vis stort bilde

Vis stort bilde

Vis stort bilde

Vis stort bilde
Det hele ble toppet med triatlon der en fra hver patrulje ble iført overlevelsesdrakt og sent ut på sykkel, måtte svømme over vågen,
(nei ikke Olav Vågen) og til slutt å springe en runde. Stein Ove viste gamle takter med en fantastisk opphenting, og sørget for ar Svale vant St.Georgs løpet til slutt.

Idar stilte med en container med hjemmelaget betasuppe som 15 utslitte deltakere rask gjorde kål på. Heldigst var de som satt nærmest containeren. De fikk også poteter og purreløk i suppen da andre servering var slutt.
Den gamle filten til trekningen, og som har opplevd litt av hvert,
var erstattet med elektronisk trekning

Vis stort bilde

Vis stort bilde
Siden det var vannlekkasje i lokalene til Holms stiftelse, stilte Runar huset sitt til disposisjon!!!!! Kronerulling til stiftelsen burde vurderes.

Kl.17.00 ble årsmøtet til Rovelaget avholdt. Takk til Idar som tar jobben med Speidernes Hus. Ellers var årsmøtet preget av forbausende få saker, og Stein Ove ble avspist med kun 2 min. taletid om kartellvirksomhet. Kan protest ventes neste år?

Siden det var 17 deltakere, var det nødvendig å bruke 5 bord, og for første gang ble trekningen av bordplasseringen for deltakerne gjort elektronisk. Borte var den kjente og kjære filt tavlen, der navnelapper datt ned i eningen.

Spillet startet kl.18.00 og en og en halv time sendere var det middag.
Kokker fra C&C stilte opp med utrolig forrett, utsøkt
reinsdyr filet som hovedrett, og en himmelsk dessert.
Odd Einar hedret for å ha deltatt i alle 40 turneringer, Lesja sanger og Flee-Flay med Dick runget over Kolvikbakken under middagen.

3 retters jubileums middag med innleide kokker fra C&C

Vis stort bilde
Slow Ludo bordet ble endelig ferdig etter middagen, og mesterskapet fortsatt. Stormet ulte rundt husveggene, noen ble høyrøstet, andre ble irritert, alle fikk seks og latteren runget.

Langt etter midnatt var det hele over, og Idar sto tilbake med seieren.
Vi bukker i støvet og gratulerer.
Slow Ludo

Vis stort bilde
Finalebordet med Idar som vinner

Vis stort bilde
Hele dagen ble det satt nye rekorder, det var oppturer og nedturer,
men mere om det på siden om årets høydepunkter, rekorder og fortvilelser. Les mere og se bildene

Resultater 2013

1. Idar Dahl
2. Runar Paulsen
3. Torstein Hesseberg
4. Glenn Jeppesen
5. Svein Yndestad
6. Arnfinn Skår
7. Frank MYklebust
8. Alf Erik Arntzen
9. Svein Nornes
10. Dick Eriksen
11. Paal Mork
12. Kjell-Olav Thomassen
13. Marit Ristesund
14. Stein-Ove Solberg
15. Olav Vågen
16. Johan Skyldstad
17. Odd Einar Mortensen

Creative Commons License